Imię i nazwisko: Peony Otava
Pseudonim: Chili
Data i miejsce urodzenia: 1 stycznia 1993 r, Praga.
Rasa: Mutant
Zawód: Uczennica szkoły średniej.
Obywatelstwo: Czeszka
Umiejętności:
Nadnaturalna moc:
Słabości:
Ekwipunek:
Opis:
Historia:
Mam jedno zastrzeżenie. Piszesz, że dopiero po zniknięciu kuli, którą Peony cisnęła, jest w stanie wykreować drugą, a parę linijek potem, że jest w stanie wykreować do kilkunastu "skupisk energii". Myślę, że mogłem jednak nie zrozumieć ze względu na chwilowe niedyspozycje umysłowe. :P
Początek "Umiejętności" brzmi jak wstęp z Randki w Ciemno... xD
Makaviel napisał:
Mam jedno zastrzeżenie. Piszesz, że dopiero po zniknięciu kuli, którą Peony cisnęła, jest w stanie wykreować drugą, a parę linijek potem, że jest w stanie wykreować do kilkunastu "skupisk energii".
Chodziło mi bardziej o to, że potrafi wykreować właśnie kilkanaście skupisk energii jedna po drugiej bez żadnej regeneracji, później sobie bidulka opadnie z sił.
W sensie, podczas jednej akcji nie może sobie ciskać do woli, o. Jedna zniknie, pojawi się następna, następna, i tak przy nastym razie już nie da rady. :P
Makaviel napisał:
Początek "Umiejętności" brzmi jak wstęp z Randki w Ciemno... xD
A to źle? ;>
Bell napisał:
Chodziło mi bardziej o to, że potrafi wykreować właśnie kilkanaście skupisk energii jedna po drugiej bez żadnej regeneracji, później sobie bidulka opadnie z sił.
W sensie, podczas jednej akcji nie może sobie ciskać do woli, o. Jedna zniknie, pojawi się następna, następna, i tak przy nastym razie już nie da rady. :P
Dobra, pojmuję. W takim razie nie mam zastrzeżeń i tym samym karta spotyka się z akceptacją. :D