#1 2011-01-31 18:50:51

Marcus

Gracz

Punktów :   

Marcus Simmons

Pseudonim: Hellraiser

Prawdziwe imię i nazwisko: Marcus Simmons
Zawód: Zabójca, Niszczyciel, Siewca Chaosu
Datowanie: Urodzony w 1984 roku w Waszyngtonie | Zabity w 2009 w Trenton przez Sarę Blake, w siedzibie organizacji X-Factor | Wskrzeszony dzień później.
Obywatelstwo: Amerykańskie (z prawnego punktu widzenia ciągle jest obywatelem)
Rasa: Pół człowiek, pół demon

Opis fizyczny:
-Wzrost w postaci ludzkiej(ostatni znany pomiar): 189 cm | W postaci demona około: 220 cm
-Waga(ostatni znany pomiar): 80kg
-Włosy: Długie, czarne, zaplecione w warkoczyki
-Oczy: Brązowe
-Grupa etniczna: Afroamerykanin
-Wygląd(postać ludzka):
http://fc01.deviantart.net/fs50/f/2009/273/f/5/f51444288bd35752b633436792809d73.jpg

-Wygląd(postać demona):
http://www.webwallpapers.net/wp-content/uploads/2009/07/spawn-1024x768.jpg

Moc i zdolności:

-Nadludzkie moce: Jest nadludzko silny i szybki, potrafi latać i przyzywać pomniejsze demony które muszą mu służyć. Pod postacią Hellraiser'a potrafi się błyskawicznie regenerować, włada ogniem, może go tez absorbować z różnych źródeł, w "Wysłannika Piekieł" zmienia się jedynie pod osłoną nocy. Broń której dotknie ulega transformacji i nabiera o wiele bardziej niszczycielskich właściwości.
-Umiejętności: Dobrze gra w koszykówkę i rapuje.
-Słabości: W formie demona jest wrażliwy na wszystko co poświęcone. Nie może postawić stopy na cmentarzu, w kościele i innych tego typu miejscach. Przedmioty takie jak krucyfiksy i biblia traktuje z dużą rezerwą, sama ich obecność mu nie przeszkadza jednak dotyk krzyża wywołuje piekący ból a niektóre zawarte w biblii treści działają na niego obezwładniająco. Można mu uprzykrzyć życie wodą święconą.

Ekwipunek:
Różne pierdoły, telefon komórkowy, ipod, psp, biżuteria, pistolet H&K P8 z kompensatorem.

Historia:
(Cała jego przeszłość przed przystąpieniem do X-Factor jest utajniona.)

Jeden z najstarszych stażem członków X-Factor. Został zabity w siedzibie organizacji w Trenton, za sprawą Sary Blake, przy współpracy z Warner Bros i sierżantem Johnem Falconem. Trafił do piekła gdzie podpisał cyrograf z Mefistofelesem, tym samym który zwerbował Johnnego Blaze by służył mu jako Ghost Rider. Marcusa spotkał podobny los, jednak przez zdolności jakimi dysponował nazwano go "Ghost Flyerem", potrafił bowiem latać, powrócił na ziemie i do organizacji, pałając żądzą zemsty na swoich zabójcach. Wdał się jednak w poważny konflikt z władzą która wyznaczyła właśnie Sarę Blake na dowódcę grupy X-Factor, mimo iż był od niej starszy stażem został pominięty w głosowaniu. Odszedł i słuch o nim zaginął..do teraz, pojawił się na nowo, całkowicie odmieniony, krążą słuchy jakoby oddał się pracy dla demona który go wskrzesił i to kim teraz jest, stanowi nagrodę za usługi.

Ostatnio edytowany przez Marcus (2011-02-01 16:18:28)

#2 2011-01-31 19:08:21

Fiona

Administrator

Punktów :   

Re: Marcus Simmons

Jestem na nie. Dlaczemu?
Po pierwsze: Niedostosowanie się do NOWEGO szablonu postaci, przez co wprowadzasz niepotrzebny chaos.
Po drugie: Okej, niech sobie będzie "po części demonem" z wszystkimi przekleństwami i atutami tej rasy. Bądź więc wrażliwy na światło i nie pokazuj się wciągu dnia. Bądź czuły na krzyżyki i inne symbole religijne, które pewno pojawią się w rezydencji- wszak mieszkają tam osoby, które są bardziej, lub mniej wierzące. Ciężarki od łańcucha moim zdaniem toootalnie odpadają. Jak niby się zmieniają? Nie słyszałam, żeby którykolwiek demon potrafił coś takiego zrobić z metalem. Siła, okej, szybkość przejdzie. Peleryna? Jest tak dziurawa i w ogóle, więc sądzę, że nie spełnia funkcji tarczy, jak napisałeś. A jeśli nawet, to poproszę to wytłumaczyć- Z jakiego tworzywa została została wykonana, jak ją nabył itp.
Wyczucie kłamstwa na mile? E-eee. Odpada. Nie znam człowieka, który by to potrafił. Jeśli chcesz, możesz do dodać do swojej mocy nadnaturalnej, ale wtenczas, to niezostanie przeze mnie zaakceptowane, ponieważ i tak już wiele akceptuję.
W historii piszesz, że potrafi latać. W umiejętnościach podkreślasz, że tego nie umie. Zbieżności trzeba tępić. Napisz nową kartę, dostosuj się do uwag admina i wystaw do ponownej akceptacji.
Dziękuje i pozdrawiam.
Fiona

#3 2011-01-31 19:23:54

Makaviel

Administrator

Punktów :   

Buty wiąże, usuwa ciąże. Tyle ode mnie, bo nie będę się rozpisywał po próznicy - doszły mnie słuchy, że jesteś w trakcie poprawiania. Jestem na nie na ten moment.

Everybody calm the fuck down.

#4 2011-01-31 20:01:36

Fiona

Administrator

Punktów :   

Można? Można. Troszkę mnie jeszcze gryzą te demony, które możesz przezywać, ponieważ jako pół demon, to wedle hierarchii jesteś niżej od demoników, nawet jeśli są one pomniejsze.
Nie mniej jednak, niech już będzie.

#5 2011-02-01 10:45:16

Bell

Administrator

10860673
Punktów :   

Ja w sumie znów nie mam większych zastrzeżeń. Uważaj w czasie gry coby zbytnio nie przepaczyć, bo taka postać daje Ci do tego ogromne możliwości.

The "EARTH" without "ART" is just "EH".

Stopka forum

RSS